Lijst Groot Montferland

Ruimte voor je slogan

Lidmaatschap

Het lidmaatschap kan worden aangevraagd door natuurlijke personen.

De contributie per kalenderjaar bedraagt voor meerderjarigen € 25,00 en voor gezinsleden van een lid en minderjarigen € 12,50.    

Het lidmaatschap wordt aangevraagd door toezending van het ingevulde aanmeldingsformulier aan het secretariaat (secretariaat@lijstgrootmontferland.nl). Na acceptatie van uw aanvraag ontvangt u bericht van inschrijving als lid en worden u de Statuten en het Huishoudelijk Reglement toegezonden.

De informatievoorziening aan leden loopt bij voorkeur via e-mail. Mocht dit voor een lid onoverkomelijke problemen geven, dan kan in overleg de informatie langs andere weg aan het lid worden verstrekt.

  

 

Mijn Twitter-tijdlijn

raad Montferland
raad Montferland @raadmontferland De verkiezingskrant 2018 is uit! Volgende week valt de verkiezingskrant op de deurmat bij onze inwoners.… t.co/wdPjrayFrK Geretweet door LijstGrMontferland Reageer Retweet Favoriet 22 Feb
raad Montferland
raad Montferland @raadmontferland Zaterdag jl. gaven de politieke partijen in Montferland de aftrap voor de verkiezingscampagne. Lees hierover alles… t.co/Fafa14bi7R Geretweet door LijstGrMontferland Reageer Retweet Favoriet 21 Feb