Lijst Groot Montferland

Ruimte voor je slogan

Visie

 

Lijst Groot Montferland is een onafhankelijke lokale politieke partij, niet gebonden aan voorschriften die worden opgelegd vanuit een hoger bestuur (zoals bij landelijke partijen wel het geval is). Lijst Groot Montferland kan daarom zelf haar prioriteiten stellen met betrekking tot het gemeentelijk bestuursbeleid.

 
Die prioriteiten worden bepaald door ú, via ons.


Lijst Groot Montferland is een nieuwe lokale politieke partij ontstaan door het samengaan van Lijst Groote en Burgerbelangen. Het raadslid Henk Groote en de commissieleden Corrie Vonk en Michèle Fränzel zijn al meer dan 15 jaar actief in de politiek.Dat staat borg voor een duidelijk beeld van wat er in onze gemeente speelt. 


Lijst Groot Montferland is realistisch. De broze economische situatie laat ons niet toe om ongefundeerde beloftes te doen. Wij zullen ons wel 100% inzetten om de gevolgen van de financiële crisis zo min mogelijk op de burgers van Montferland te laten drukken. 

Meer informatie en het volledige verkiezingsprogramma vindt u op onze website www.lijstgrootmontferland.nl

 

 

  

 

Mijn Twitter-tijdlijn

Loil.nl
Loil.nl @Loil_nl Standpunten Montferlandse politiek en Loilenaren over clusterbeleid lopen uiteen. Goede discussies op politieke avo… t.co/3ndYcE5LJ1 Geretweet door LijstGrMontferland Reageer Retweet Favoriet 16 Nov
Loil.nl
Loil.nl @Loil_nl Een vol Partycentrum Lara in Loil luistert en praat mee over leefbaarheid op de Politieke avond t.co/I12bqvRdKh Geretweet door LijstGrMontferland Reageer Retweet Favoriet 15 Nov